Lidt om Perfect Waste

Perfect Waste - en 100 % dansk udviklet App

Perfect Waste er en app udviklet til landets kommuner.

Kommunerne kan tilmelde sig appen og herefter give mulighed for, at du som borger kan få adgang til en række funktioner i appen. Det er din kommune, der vælger, hvilke funktioner du har adgang til i appen.

Din kommune kan give dig adgang til følgende funktioner:

En scanningsfunktion

Er du i tvivl om affaldssortering? Scan stregkoden på produktet og få svar her. Funktionen giver dig nemt og hurtigt svar på affaldssortering med tekst, billede og piktogrammer.

Databasen indeholder tusindvis af produkter og opdateres og udvides løbende.

Scanner du et produkt, som ikke allerede er i databasen, kan du vælge at indsende et billede af produktet. hvorefter det vil blive gennemgået af vores medarbejdere og udgivet i appen med info om affaldssortering.

Information og notifikationer om affald i din kommune

I Appen ses en oversigt over alle kommunens affaldstyper og en beskrivelse af, hvordan de skal sorteres. Du kan også søge på affald, som du ikke har stregkode på, og som derfor ikke kan scannes (fx ‘sofa’), og få svar på, hvordan dette skal affaldssorteres.

Du kan i appen få direkte adgang til information og nyttige links, som vedrører affald i din kommune.

Det kan være links til bestilling af ekstra tømning, anmeldelse af ikke afhentet affald, genbrugspladsens åbningstider, info om Farligt Affald, info om ny affaldsordning m.m.

Du kan også modtage beskeder direkte i appen fra din kommune omkring affald i kommunen. Herunder info om kommunens genanvendelsesmål, info om forskellige affaldstyper samt info om din kommunes regler, takster og gebyrer. Du vælger selv om du også ønsker at modtage disse beskeder via en push-notifikation på din hjemmeskærm.

Det er ikke muligt at besvare beskeder i appen.

Information og notifikationer omkring affald på din adresse

Du kan i appen få direkte adgang til information omkring affaldstømninger og beholdere på netop din adresse.

Du kan også modtage beskeder direkte i appen fra din kommune omkring affald på netop din adresse. Herunder info om næste tømningsdag. Det er muligt at vælge, hvilke affaldstyper du ønsker at modtage besked omkring. Du vælger selv om du også ønsker at modtage disse beskeder via en push-notifikation på din hjemmeskærm.

Det er ikke muligt at besvare beskeder i appen.

Disse funktioner kræver (foruden, at din kommune tilmelder sig dem), at du tilføjer din adresse i appen.

Spørgsmål?

Er der spørgsmål til brug af app’en, kan de sendes til faq@perfectwaste.dk

Vi vil bestræbe os på at besvare så hurtigt som muligt